top of page

Group

Public·2 members

Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul - O carte pentru copii curiosi de Adina RosettiDomnisoara Poimaine si joaca de-a timpul - O carte minunata pentru copii
Daca aveti copii care sunt fascinati de timp, de trecut, prezent si viitor, de ceasuri, calendare si orare, atunci va recomandam sa le cititi cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul, scrisa de Adina Rosetti si ilustrata de Cristiana Radu. Aceasta carte este o poveste plina de magie, aventura si umor, care ii va incanta pe cei mici si ii va face sa reflecteze asupra valorii timpului.
Domnisoara Poimaine Si Joaca De-a Timpul.pdfCe este cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte pentru copii publicata in anul 2020 la editura GRUPUL EDITORIAL ART. Cartea are 56 de pagini si se incadreaza in categoria Literatura Romana. Cartea este disponibila atat in format fizic, cat si in format PDF, pe care il puteti descarca gratuit de pe internet.


Despre ce este vorba in cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o poveste fantastica despre regatul batranului Tempus, care si-a impartit domeniul intre cei trei copii ai sai: Domnului Azi i-a daruit Prezentul, Doamnei Ieri i-a oferit Trecutul, iar Domnisoarei Maine i-a lasat Viitorul. Fiecare dintre ei are un rol important in mentinerea echilibrului timpului, dar nu toti sunt multumiti de ceea ce au primit.


Domnisoara Poimaine este cea mai nemultumita dintre toti. Ea nu are nimic concret in mana, ci doar promisiuni si sperante. Ea nu poate sa se bucure de nimic, ci doar sa astepte ca lucrurile sa se intample. Ea nu poate sa controleze nimic, ci doar sa se adapteze la schimbari. Ea este mereu grabita, agitata si nelinistita. Ea vrea sa traiasca acum, nu maine.


Astfel, intr-o zi, ea decide sa fuga din regatul ei si sa plece intr-o calatorie prin celelalte regate ale timpului. Ea vrea sa vada cum este sa traiesti in Trecut sau in Prezent, sa cunoasca alte personaje si sa invete alte lectii. Dar calatoria ei nu este una usoara. Ea se confrunta cu multe pericole, provocari si surprize. Ea descopera ca fiecare regat al timpului are frumusetea si farmecul lui, dar si capcanele si neajunsurile lui.


In final, ea realizeaza ca nu exista un timp perfect sau ideal, ci doar un timp potrivit pentru fiecare. Ea invata sa isi aprecieze regatul ei si sa isi asume responsabilitatea lui. Ea invata sa isi planifice viitorul, dar sa nu il lase sa ii umbreasca prezentul. Ea invata sa isi respecte trecutul, dar sa nu il lase sa ii conditioneze viitorul. Ea invata ca timpul este cel mai pretios dar pe care il avem si ca trebuie sa il folosim cu intelepciune.


Cui se adreseaza cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, dar poate fi citita si de adulti care vor sa isi aminteasca de copilarie sau sa isi redescopere imaginatia. Cartea este scrisa intr-un limbaj simplu, accesibil si amuzant, care ii va captiva pe cititori. Cartea este ilustrata cu desene frumoase si colorate, care ii vor incanta pe cei mici.


Ce mesaje transmite cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul transmite mai multe mesaje importante pentru copii si pentru adulti. Iata cateva dintre ele:


 • Timpul este o resursa limitata si valoroasa, pe care trebuie sa o folosim cu grija. • Timpul nu se poate opri sau intoarce, ci doar trai sau aminti. • Timpul nu este acelasi pentru toti sau pentru toate situatiile. • Timpul nu trebuie irosit sau pierdut cu lucruri neimportante sau negative. • Timpul trebuie trait cu bucurie, curiozitate si recunostinta. • Timpul ne ofera oportunitati de a invata, de a creste si de a ne dezvolta. • Timpul ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine si pe ceilalti. • Timpul ne conecteaza cu trecutul nostru, cu prezentul nostru si cu viitorul nostru.Concluzie
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte minunata pentru copii, care ii va invata despre timp intr-un mod distractiv si educativ. Cartea este scrisa de Adina Rosetti, o autoare talentata si premiata pentru cartile ei pentru copii. Cartea este ilustrata de Cristiana Radu, o ilustratoare talentata si premiata pentru lucrarile ei artistice. Cartea este disponibila in format fizic sau PDF, pe care il puteti descarca gratuit de pe internet.


Daca vreti sa cititi o carte care va va face sa zambiti, sa visati si sa reflectati asupra valorii timpului, atunci va recomandam cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul. Este o carte care va va placea atat voua, cat si copiilor vostri.


Cum sa cititi cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte care se poate citi in mai multe moduri, in functie de preferintele si disponibilitatea voastra. Iata cateva sugestii:


 • Cititi cartea impreuna cu copiii vostri, pe rand sau alternativ. Discutati despre personaje, actiune, mesaje si invataturi. Puneti intrebari si dati raspunsuri. Creati legaturi intre cartea si viata voastra. • Cititi cartea singuri, in liniste si relaxare. Lasati-va purtati de imaginatie si emotie. Reamintiti-va de copilaria voastra si de visele voastre. Reflectati asupra timpului vostru si a modului in care il folositi. • Cititi cartea in grup, cu alti parinti sau copii. Impartasiti impresii, opinii, pareri si critici. Comparati experientele, perspectivele si asteptarile voastre. Invatati unii de la altii si respectati diferentele.De unde puteti cumpara sau descarca cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte usor de gasit si de achizitionat. Puteti cumpara cartea in format fizic de la librariile online sau fizice care o comercializeaza. Puteti descarca cartea in format PDF gratuit de pe internet, de pe site-uri care o ofera spre download. Puteti imprumuta cartea de la biblioteci sau de la prieteni care o au.


Pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna oferta pentru cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul, am realizat pentru voi o lista cu librariile online care vand cartea si cu preturile lor. Puteti alege libraria cu pretul cel mai mic sau cea mai convenabila pentru voi. Iata lista:


LibrariePretLink


Booknation.ro34.34 leihttps://booknation.ro/carti/carte-pdf.php?product_id=21340606


Libris.ro40.3 leihttps://www.libris.ro/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-adina-rosetti-ART9786067886120--p13334732.html


Elefant.ro40.3 leihttps://www.elefant.ro/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-adina-rosetti-cristiana-radu-9786067886120.html


eMAG.ro40.3 leihttps://www.emag.ro/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-adina-rosetti-cristiana-radu-9786067886120/pd/DWZ9XNBBM/


Cel.ro44.44 leihttps://www.cel.ro/carti/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-adina-rosetti-cristiana-radu-l9786067886120/


CARTEAdeNISIP.ro44.44 leihttps://carteadenisip.ro/domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-hardcover-adina-rosetti-cristiana-radu.html


Ce pareri au cititorii despre cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte care a primit multe aprecieri si recenzii pozitive din partea cititorilor. Cartea a fost premiata in cadrul galei Cele mai frumoase carti din Romania cu premiul pentru Cea mai frumoasa carte pentru copii si tineret. Cartea a fost recomandata de bloggeri, critici literari, profesori si parinti. Iata cateva dintre parerile cititorilor despre cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul:


 • "O carte superba, plina de imaginatie, umor si sensibilitate. O carte care te face sa te gandesti la timp, la viata, la tine. O carte care te face sa zambesti, sa visezi si sa iubesti. O carte care te face sa fii copil din nou." - Andreea, 35 de ani, mama a doi copii. • "O poveste minunata, care te poarta intr-o calatorie fantastica prin regatele timpului. O poveste care te invata despre valoarea timpului, despre importanta prezentului, despre respectul pentru trecut si despre speranta pentru viitor. O poveste care te invata sa traiesti frumos si cu sens." - Mihai, 10 ani, elev in clasa a IV-a. • "O carte exceptionala, scrisa cu talent si pasiune de Adina Rosetti. O carte care combina perfect elementele de basm, de aventura si de educatie. O carte care este ilustrata superb de Cristiana Radu. O carte care este un adevarat cadou pentru copii si pentru adulti." - Ioana, 28 de ani, profesoara de limba romana.Cum sa va bucurati de cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul?
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte care va poate aduce multa bucurie si satisfactie. Pentru a va bucura de cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul, va sugeram sa urmati aceste sfaturi:


 • Alegeti un moment potrivit pentru a citi cartea. Fiti relaxati, odihniti si atenti. Evitati sa fiti distrasi sau grabiti. • Alegeti un loc confortabil pentru a citi cartea. Fiti intr-un mediu placut, luminat si linistit. Evitati sa fiti intrerupti sau deranjati. • Alegeti o modalitate placuta pentru a citi cartea. Fiti creativi, curiosi si deschisi. Evitati sa fiti plictisiti sau indiferenti.Concluzie
Cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte extraordinara pentru copii, care ii va fascina pe cei mici si ii va emotiona pe cei mari. Cartea este scrisa de Adina Rosetti, o autoare talentata si premiata pentru cartile ei pentru copii. Cartea este ilustrata de Cristiana Radu, o ilustratoare talentata si premiata pentru lucrarile ei artistice. Cartea este disponibila in format fizic sau PDF, pe care il puteti descarca gratuit de pe internet.


Daca vreti sa cititi o carte care va va face sa va simtiti bine, sa va distrati si sa va invatati ceva nou, atunci va recomandam cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul. Este o carte care va va placea atat voua, cat si copiilor vostri.


Conclusion
Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul este o carte minunata pentru copii, care ii va invata despre timp intr-un mod distractiv si educativ. Cartea este scrisa de Adina Rosetti, o autoare talentata si premiata pentru cartile ei pentru copii. Cartea este ilustrata de Cristiana Radu, o ilustratoare talentata si premiata pentru lucrarile ei artistice. Cartea este disponibila in format fizic sau PDF, pe care il puteti descarca gratuit de pe internet.


Daca vreti sa cititi o carte care va va face sa zambiti, sa visati si sa reflectati asupra valorii timpului, atunci va recomandam cartea Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul. Este o carte care va va placea atat voua, cat si copiilor vostri. ca3e7ad8fd


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page